Byggemodning af 8 nye grunde i Østervrå

Byggemodning af 8 nye grunde i Østervrå

3. januar 2018 - kl. 14:09 - af

I 2018 vil Frederikshavn Kommune byggemodne 8 nye boliggrunde

på Bakkevænget i Østervrå (en sidevej til Brøndenvej).

Kommunen slår i sit udbudsmateriale på. At grundene har en særdeles god beliggenhed kun 500 m fra skole og med direkte udsigt til åbent landskab.
Endvidere understreges det, at Østervrå er en særdeles aktiv by, som kan tilbyde stor skole med indskoling, børnehave, dagplejeordning, fritidsklub, ungdomsklub, stort idrætscenter med svømmehal, kulturhus, kirker og ældrecenter.
Dertil kommer, at Østervrå er placeret med direkte adgang til Nordjyllands største byer med ca. 20 km til Frederikshavn, 20 km til Hjørring og 50 km via motorvejen til Aalborg.​

Salgsmaterialet ventes klar til foråret. Byggemodning finder sted i perioden fra april til august, hvorefter de nye grunde ventes klar til overtagelse i august-september 2018.

Interesserede kan reservere en grund i 2 måneder. Reservationen kan forlænges, såfremt der ikke er andre, som vil reservere grunden. Byggeriet på grunden skal være afsluttet senest 2 år efter overtagelsesdatoen. Overholder køber ikke fristen, skal køber tilbyde og eventuelt tilbageskøde grunden til sælger.

Bakkevænget er udlagt som privat fællesvej. Dette betyder bl.a., at køber skal deltage i ren- og vedligeholdelse af vejen. Sælger sørger for, at vejen etableres, hvorefter den overdrages til køberne af grundene.

Der skal oprettes grundejerforening med medlemspligt for samtlige grundejere inden for udstykningsområdet eller lokalplanområdet.

Bygninger må højest opføres i 1½ etage og må højest være 8,5 m. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 30. Ydervægge skal opføres som blank teglstensmur, vandskuret teglstensmur, som pudset facade eller med træbeklædning, herunder opførelse af træhus. Til tagbeklædning skal anvendes tagpap, teglsten, cementtagsten eller vegetationstage. Med vegetationstage menes såkaldte ”grønne” tage, der absorberer regnvand og dermed aflaster kloakken. Der må ikke anvendes blanke eller reflekterende tagmaterialer, herunder glaserede teglsten.

Er man interesseret i at høre nærmere om denne byggemodning, kan sagsbehandler Jette Højriis kontaktes på tlf.nr. 98455022.

Via dette link kan man læse mere om byggemodningen
http://ejendomscenteret.frederikshavn.dk/Dokumenter%20til%20mappevisning/Bakkev%C3%A6nget/Bakkev%C3%A6nget%20salgsmateriale%20pr.%2025-09-2017.pdf

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byggemodning af 8 nye grunde i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER