Plan- og Miljøudvalget lægger for med ny mødekalender

Plan- og Miljøudvalget lægger for med ny mødekalender

29. december 2017 - kl. 0:20 - af

Kommunalvalget er overstået. De nye politikere, som skal sidde i Byrådet og diverse stående udvalg og andre udvalg er fundet, udpeget og valgt.

Det nye Plan- og Miljøudvalg får fornøjelsen af at være første udvalg, der tager hul på et nyt mødeår, når man udvalget mødes den 4. januar om eftermiddagen.

Ved Frederikshavn Byråds konstituerende møde den 1. december 2017 blev det besluttet, at Plan- og Miljøudvalget pr. 1. januar 2018 består af følgende medlemmer: Mette Hardam (V), Peter E. Nielsen (C), Erik Kyed Trolle (A, Jens Hedegaard Kristensen (A), June Menne (A), Peter Sørensen (V) samt Tina Nymann (A).

Udvalget vælger officielt selv formand – jf. kommunalstyrelsesloven. Valget sker som flertalsvalg. Det skulle da mere end undre, hvis ikke konstitueringsaftalen følges op, hvorefter Mette Hardam vælges som ny formand i stedet for Anders Brandt Sørensen (A), som får anden udvalgsformandspost.

Udvalget skal ved samme lejlighed godkende mødeplanen for 2018, hvor der forventes afholdt 11 møder.

Plan- og Miljøudvalget træffer bl.a. beslutning om arealanvendelsen i kommunen – kommune- og lokalplaner, miljø- og naturspørgsmål – herunder vandplaner og handleplaner, byggeri i kommunen, temaplaner som spildevand, affald, vandforsyning osv., miljøgodkendelser af landbrug samt naturplejeprojekter

Blandt udvalgets ressortområder er spørgsmål som: Hvordan skal kommunen udvikle sig? Hvor skal vi udlægge erhvervsområder, og hvor skal vi udbygge boligområderne? Hvordan bevarer vi naturværdier og sikrer et rent miljø til de næste generationer, samtidig med vi skaber rammerne for udviklingen af kommunens erhvervsliv?

Dette er blot nogle af de spændende områder, Plan- og Miljøudvalget beskæftiger sig med. Plan- og Miljøudvalgets område dækker mange decentrale enheder, der er organiseret i følgende centre: Center for Teknik og Miljø, der ledes af centerchef Boie Skov Frederiksen, Center for Park og Vej, der ledes af centerchef Tommy Rise, samt Ejendomscenteret, der ledes af centerchef Bent Westerberg.

 

 

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Plan- og Miljøudvalget lægger for med ny mødekalender' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER