Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

28. december 2017 - kl. 9:39 - af

Velholdt landejendom beliggende naturskønt og med regulært jordtilliggende, bestående af agerjord beliggende ved ejendommen. 4,5 hektar af jorden er dyrkbar og kan forpagtes ud. Indtægt skønnes til 16.200 kr. pr. år ved en forpagtningsafgift på 3.600 kr. pr. hektar. Fra ejendommen har man kun ca. 30 minutters kørsel til Aalborg og 15 minutters kørsel til Sæby. Ejendommen er en renoveret vinkelejendom renoveret i 2005-07 bestående af god bolig på 199 kvm, lade og ældre stald. Boligen er indrettet med stort entre/bryggers med gulvvarme, trappe til 1 sal og plads til vaskefaciliteter. Stort badeværelse med spa og brus, nydeligt lyst køkken i åben forbindelse til hyggelig og rummelig stue med brændeovn. 1 sal er indrettet med stor multirum/stue, soveværelse og 2 værelser. FIN REGULÆR OG NEM OVERSKUELIG EJENDOM.

OBS! – AFSLAG VED HURTIG HANDEL – HER FÅR DU MEGET EJENDOM FOR PENGENE ! Ny pris

Se ugens bolig her

Mægler: Martin Riise
Sagsnr. 93003339
Type: Landejendom
Boligareal: 199 m²
Grundareal: 48420 m²
Rum: 6
Værelser: 3
Antal plan: 2
Byggeår: 1927/2005
Energimærke: C
Pris: 1.598.000 Kr.
Ejerudgifter: 1697 Kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER