Nytårsaftensgudstjeneste i Sæby Kirke

Nytårsaftensgudstjeneste i Sæby Kirke

26. december 2017 - kl. 8:21 - af

På årets sidste dag den 31. december kl. 15.30 er der nytårsgudstjeneste i Sæby Kirke. Her kan man sætte ord på taknemligheden over alt godt i året 2017, der er gået, og man kan bede til Gud for det nye år, 2018, der ligger ukendt og ubrugt foran.

Efter gudstjenesten er der mulighed for at ønske hinanden godt nytår med et glas champagne og kransekage. Det sker i kirkens sideskib.

Der er også gudstjeneste nytårsmorgen kl. 10.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårsaftensgudstjeneste i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER