Jule- og nytårshilsen fra FOF Vendsyssel

Jule- og nytårshilsen fra FOF Vendsyssel

14. december 2017 - kl. 0:13 - af

Tak for at så mange har valgt at bruge FOF’s tilbud til at blive klogere, sundere og gladere i 2017.

”Vi kan love, at det bliver forår igen! Med masser af nye kursustilbud, foredrag og oplevelser i 2018. I hele Vendsyssel og også lidt på Læsø. Fra den 20. december kan du se præsentationen af de nye tilbud hos FOF på www.fof-vendsyssel.dk

Mangler du den perfekte julegave? Så kan du finde den hos FOF Vendsyssel: Bliv klogere, sundere og gladere med kurser, foredrag og oplevelser. En aktiv hverdag er en god hverdag – så helt ubeskedent mener vi, at den perfekte julegave er. Køb et gavekort til aktiviteter og oplevelser i din aftenskole!

Er du med i FOF’s hyggelige julekalender? Du kan nå det endnu! Hver dag frem til juleaften kan du deltage i FOF’s julekonkurrence! Det er gratis og hyggeligt, og der er masser af præmier! Alle kan være med, og du kan endda blive klogere med julekalenderen. Du kan vinde gavekort på helt op til 3000 kr., som du frit kan bruge på nogle af FOF’s mange spændende aktiviteter.

Måske du tænker: ”Jamen, er der overhovedet nogen fra Vendsyssel, som vinder? Vi kan bare sige, at det plejer der at være, og det er også sket, at det har været den store gevinst”.

FOF Vendsyssels bestyrelse og Lene, Susanne, Linda og Kirsten på kontoret, ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jule- og nytårshilsen fra FOF Vendsyssel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER