Efter KV17 – goddag til en ny byrådsperiode

Efter KV17 – goddag til en ny byrådsperiode

9. december 2017 - kl. 0:45 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra, Enhedslisten Frederikshavn – Læsø.

Stor tak til Enhedslistens vælgere, der har betroet os deres stemme i byråds-demokratiet!
Vi er stolte og glade over at arbejde for jer og sammen med jer!

Enhedslisten har i kommende byrådsperiode ret til een plads i et politisk udvalg. Vi prioriterede at beholde vores plads i økonomiudvalget og dernæst i Børn – og Ungdomsudvalget. 3. prioritet var Arbejdsmarkedsudvalget.
Det viste sig udelukket at fortsætte i de to udvalg, Vi har i stedet fået en plads i Arbejdsmarkedsudvalget og i Sundhedsudvalget.
Vi er ærgerlige over, at Enhedslisten ikke længere er repræsenteret i Børn – og Ungdomsudvalget. vi mener, det er vigtigt, at udvalget kender de holdninger, vi repræsenterer, inden flertallet træffer beslutninger.

Ida har arbejdet efter bedste evne i udvalget, og lagt sine holdninger og viden åbent frem. Hun har talt børnenes og de unges sag, og vi fortryder ikke, at Enhedslisten har sendt beslutninger om skolelukninger i byrådet, og fortryder ikke, at vi ofte har været i opposition til flertallet – når vi vidste, dets beslutninger ville forringe forholdene for ansatte og børn.

Nu ser vi frem til, at Enhedslisten kan bidrage til arbejdet i Arbejdsmarkedsudvalget og Sundhedsudvalget. Her vil vi fortsætte med at bruge vores kræfter bedst muligt ved at samarbejde med alle, der vil være med til at sørge for at alle borgere i vores kommune skal have mulighed for et værdigt liv. Vi vil bekæmpe social dumping og arbejdsløshed– ikke de arbejdssløse, forebygge frem for at lappe og  bekæmpe ulighed i sundhed såvel som andre steder.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efter KV17 - goddag til en ny byrådsperiode' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER