Meny og Røde Kors i samarbejder om julehjælp

Meny og Røde Kors i samarbejder om julehjælp

20. november 2017 - kl. 6:29 - af

Igen i år er Meny i Sæby behjælpelig med at samle penge ind til julehjælp til økonomisk trængte familier. Der stilles en kundevogn frem, så kunder kan donere en eller flere varer til julehjælpen i Røde Kors.

Vognen er placeret ved indgangen, og en gang om ugen bliver der talt op, hvor stort et beløb der er købt for, og varerne bliver stillet på hylderne igen. Derfor må der ikke lægges kød eller andre let fordærvelige varer i kurven.

Indsamlingen sker fra den 17. november til den 15. december, hvor Røde Kors får overrakt det indsamlede beløb. Pengene bliver omsat i julepakker til at forsøde juletiden, og det er fortrinsvis for familier med børn under 18 år.

I 2016 blev der i afdelingen uddelt 34 julepakker fra Røde Kors i Sæby. Behovet for hjælp er ikke blevet mindre i det forløbne år, så husk sidste frist for at indsende ansøgningsskema er den 6. december.

Skemaet kan hentes på Røde Kors, Sæbys hjemmeside, i Borgerservice eller i Røde Kors butikken, Krystalgade Sæby.

Meny Saeby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Meny og Røde Kors i samarbejder om julehjælp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER