Sæby skal have Lokalråd under Frederikshavn Byråd

Sæby skal have Lokalråd under Frederikshavn Byråd

19. november 2017 - kl. 15:35 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra, Poul E. Bundgaard, byrådskandidat for Nye Borgerlige.

Der bliver handlet hen over hovedet på lokalsamfundene i de gl. kommuner, Skagen og Sæby. Vi er ikke med på råd.

For eksempel blev vi ikke hørt, om vi ønskede havet fyldt op med kystnære vindmøller og det smukke Kattegat gjort til industriområde for el-produktion ud for Sæby og sommerhusområderne.

Vi er heller ikke ordentlig med i planlægningen når der udarbejdes Masterplan for Sæby.

Vi skal have oprettet Lokalråd i de gl. Sæby og Skagen kommuner, med repræsentation af især byernes ildsjæle og iværksættere, Erhvervsforeningerne, Borgerforeningerne, Havneforeningerne, Idræts- og ungdomsforeningerne mf. samt lokale byrådsmedlemmer og alle de som har noget at byde ind med for at styrke nærområderne.

Frederikshavn Kommune er et af landets allerfattigste kommuner. Vi genererer alt for få penge, tjener alt for lidt og har for lav Velfærd. Derfor er det helt afgørende nødvendig at vi får driftige erhvervsfolk, ildsjæle og iværksættere med i et aktivt Lokalråd.

Hvis Frederikshavn Kommune skal udvikle sig og blive en økonomisk stærk kommune med velstand og høj Velfærd, skal der tages helt anderledes fat om at stimulerer udviklingen af eksisterende virksomheder og tiltrække nye samt bane vejen for nye iværksætter.

Siden kommunesammenlægningen i 2007 har det gået dårligere og dårligere for oplandsbyerne, uden egen styring. — Virksomhederne flytter. — Folk rejser væk. — Indbyggertallet falder stødt. — Huspriserne er små, fordi der mangler købere. Sælgerne kommer ud med tab, medens man i storbyerne bliver millionær, når man sælger sit hus.

Det skal vi ikke finde os i !

Vi skal også have gang i byerne uden for Frederikshavn, hvis kommunen skal styrkes. Der for er det bindene nødvendig at vi får oprettet disse driftige og stærke Lokalråd.

I Skagen har lokale dygtige folk oprettet “By-tinget”. Dette kan måske udvikles og formaliseres som et Lokalråd.

Vi skal have flere uddannelsesmuligheder, Universiteter og andre højere læreanstalter til Frederikshavn Kommune, så vi undgår at de unge rejser væk for at uddanne sig.

Vi skal have selvbestemmelsen tilbage til byerne uden for Frederikshavn, således at lokale ildsjæle og iværksættere kan komme til orde og få bedre vilkår, når de ønsker at starte egen virksomhed eller andet, og eksisterende- og nye virksomheder kan få den fulde lokale opbakning til deres virke.

Hvis jeg bliver valgt, vil jeg arbejde for at vi får meget mere gang i hjulene og -indtjeningen i hele kommunen.

Vi skal have styrket velstanden så vi kan få råd til bedre Velfærd.

Nye Borgerlige er også et indvandre kritisk parti
Udlændinge er velkommen i Danmark:

– hvis de vil forsørge sig selv.

– ikke er kriminelle.

– respekterer vore værdier og integrerer sig.

– ikke kræver særrettigheder.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby skal have Lokalråd under Frederikshavn Byråd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER