Forrygende sang i kælderen på slottet

Forrygende sang i kælderen på slottet

19. november 2017 - kl. 7:03 - af

Kræftens Bekæmpelse i Sæby kunne med stor glæde og tilfredshed sige tak for en forrygende aften i selskab med 70 gæster og ikke mindst Trio A Capella.

Forrygende fordi trioen fyldte slotskælderen med sang, viser og anekdoter af høj klasse. De tre søskende kan noget særligt, og de udvikler deres optræden gang på gang. De spænder vidt i deres repertoire og formår at ramme publikum lige der, hvor man mindes, drømmer og glædes over livet. Tak for en stjernestund!

Sæby lokaludvalg stod for servering af platte, som kunne nydes i pausen, og samtidig blev lotteriet afviklet. Lokaludvalget modtager mange fine præmier fra byens forretninger, som indgår i lotteriet, og det bidrager til overskuddet, som ubetinget går til Kræftens Bekæmpelses store og vigtige arbejde.

Jytte Christensen fra lokaludvalget kunne fortælle, at samlet set sender Sæby ca. 140.000 kr. afsted i år til hovedforeningen, dels fra landsindsamlingen og dels fra de øvrige arrangementer i lokaludvalgets regi.

Jytte Christensen sluttede aftenen af, med at rette en stor tak til Trio A Capella og alle fremmødte gæster, og ikke mindst en stor tak til alle de forretninger og sponsorer, der gør arbejdet med at skaffe midler til kræftpatienterne en del nemmere.

Lokaludvalget vender tilbage i det nye år med naturvandring som første arrangement.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forrygende sang i kælderen på slottet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER