Jens Hedegaard Kristensen: <br>Krystalkuglen!

Jens Hedegaard Kristensen:
Krystalkuglen!

18. november 2017 - kl. 14:24 - af

I foråret 1986 var der en farlig ballade i Moskva. Resultatet af Valget der først skulle afholdes senere på året var sluppet ud!

Når man her få dage før Kommune Valget i Frederikshavn, studerer de forskellige politikkers udtalelser, kunne man næsten henfalde til russiske tilstande. Partierne står på rad og række og tilkendegiver deres kommende troskab til den siddende Borgmester. Der har som bekendt ikke været afholdt Valg endnu, men alligevel kan vi opleve, at Partiejerne pakker deres eget tidligere så store ego ned, og tilbyder støtte til den forventelige kommende Borgmester. Uden modydelser af betydning. En ret så unik politisk situation. Men så sandelig også noget af en tillidserklæring til Socialdemokratiets spidskandidat Birgit Hansen.

Der tegner sig allerede konjunkturerne af en fremtidig Byrådsgruppe der bygger på samarbejde og tillid. Det er guld værd for en Kommune. En byrådsgruppe baseret på det mindst mulige flertal, der har ranet alt til sig af indflydelsesrige poster, holder i princippet 50% af Kommunens indbyggere uden for reel indflydelse. De perioder hvor det har været tilfældet har det kun afstedkommet splid og spektakler. Dårlig økonomi, ingen udvikling. Simpelthen en rigtig dårlig spiral, som det tager tid at rette op på.

Bevares der har da i Valgkampen været mange knubbede ord. Visse nye kandidater har brugt megen tid på, at fremhæve deres egne uovertrufne leder egenskaber og do mangel på samme i den siddende byrådsgruppe. Heldigvis har sådan noget valgflæsk det hurtigt med blive harsk og uspiselig.

Du behøver ikke at gnubbe på krystalkuglen og fremsige mærkelige ord. Vend dig om og se hvad der igennem et bredt politisk samarbejde i Byrådssalen, er sket igennem de sidste 4 år. Er du tilfreds med den linje, og fremover gerne vil give den en ekstra tand, så er du ikke i tvivl om hvor du skal sætte dit kryds på tirsdag.

Godt Valg!

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jens Hedegaard Kristensen:
Krystalkuglen!'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER