Konservative stemmer der vil arbejde for dig

Konservative stemmer der vil arbejde for dig

16. november 2017 - kl. 15:22 - af

Hvad er egentlig forskellen på de mange partier, der i Frederikshavn Kommune bejler til jer vælgere til kommunalvalget? Ja, fra Konservative kan jeg sige, at vi vil levere konstruktiv politik, og vi ser muligheder – ikke begrænsninger. Vi er borgerlige stemmer, der arbejder for dig under mottoet: ”ordentlighed og redelighed”.

Vi ønsker en stærk konstituering efter valget, og her er Konservative det bedste borgerlige bud til at indgå i sådan en konstituering. Helt konkret ønsker vi et borgerligt styre med en konservativ for bordenden og vil – uanset den endelige konstellation – søge maksimal konservativ indflydelse.

Vi lægger vægt på vigtigheden af tryghed og plads til optimisme og udvikling blandt kommunens borgere og ansatte, og så er Konservative et socialt ansvarsbevidst parti.

Det er ingen kunst at fordele velfærd. Opgaven består i at skabe den, og vi påtager os gerne opgaven. For en kommune skal ikke kun administreres. Den skal ledes. Det ved vi, og vi påtager os gerne den opgave.

Vi har fokus på kerneydelsen: At kunne tilbyde vores svage og ældre medborgere den pasning og pleje, som de har brug for, når de får brug for den. At give vores børn og unge den pasning og skolegang, de har krav på og brug for.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konservative stemmer der vil arbejde for dig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER