Total fredagsstemning med 350 børn

Total fredagsstemning med 350 børn

14. november 2017 - kl. 0:51 - af

Andesteg med det hele og Mortens Aften, alligevel var 350 børn mødt op til Sjov Fredag med musik og sang, som var aftenens nye indslag. Lærer, Martin Iversen havde taget sit keyboard under armen, nogle trommer, rytme æg mm. med i tasken, og så var der lagt op til en rigtig sjov fredag.

Så gik det ellers løs med trommehvirvler og sambarytmer i det ene hjørne af hallen. Et festligt indslag i Hal A. I hal B var der besøg af formanden for gymnastikforeningen, Stine Bæk Sørensen. Hun havde lavet et springhjørne med masser af aktiviteter og udfordringer til børnene.

Klassevindere: Kaja Pedersen, Tobias Thomsen, Lærke Andersen, Mikkel Buus, Dicte Møller, Camilla Thomsen, Camilla Langagergaard, Karoline F., Johanne Aagård, Lærke Silkjær, Magnus Pedersen, Isabella Staldknægt, Dennis Nielsen, Emma Kjeld.

Næste Sjov fredag, se www.sik80.com.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Total fredagsstemning med 350 børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER