Oktoberfest på Østervrå Ældrecenter

Oktoberfest på Østervrå Ældrecenter

13. november 2017 - kl. 0:05 - af

Endnu engang blev der afholdt en meget vellykket Oktoberfest på Østervrå Ældrecenter. Takket være de fantastiske frivillige, der er tilknyttet huset, blev Oktoberfesten en realitet igen i år. Der var stor tilslutning til festen af beboere, pårørende, personale og frivillige.

Bordene var pyntet så smukt med efterårs blade, blomster og kastanjer. Der blev i løbet af aftenen sunget fællessang, og der var lavet et sangblad med tre dejlige sange.

Det fantastiske køkken personale leverede igen i år en super dejlig menu, bestående af flæskesteg med hvad dertil hører og citronfromage.

De frivillige havde lavet et stort forarbejde i forhold til, at indsamle sponsor gaver til amerikansk lotteri og spændingen var stor, om der nu var gevinst på de indkøbte lodder. En stor tak til alle sponsorer som bakker op om arrangementet.

Efter en dejlig middag blev der blev budt op til dans ved musik af Volstrup harmonika klub, smilene kom frem og dansetrinene er ikke glemt, selvom man er 90 + og måske er kørestolsbruger kunne man også svinges rundt. Imellem dansene kunne der nydes kaffe og småkager.

Beboerne har takket for en super god fest og den snakkes der om i hverdagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oktoberfest på Østervrå Ældrecenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER