Foredrag: ”Da amerikanerne gik hver til sit”

Foredrag: ”Da amerikanerne gik hver til sit”

13. november 2017 - kl. 5:09 - af

Journalist Johannes Langkilde har givet danskerne utallige spændende reportager fra sin tid som korrespondent i USA. Mandag den 27. november kl. 19.00, kan du komme med bag skærmen, når han i Manegen Sæby Kulturhus fortæller om sine personlige oplevelser fra en nation, som er i dyb splittelser, og hvor forskellen mellem rig og fattig bliver større og større.

Johannes Langkilde har været korrespondent i USA gennem fire år for DR. Her har han oplevet et land, der hurtigt har forandret sig, og som nu har Præsident Donald Trump siddende ved magten – en kandidat som ingen eksperter verden over spåede ville blive indsat i Det Hvide Hus. USA er verdens rigeste og mest magtfulde nation, men hvordan ser den virkelige verden ud for den almindelige amerikaner, og hvad er det egentlig, der sker i USA?

Den erfarne journalist har gennem sit ophold besøgt 42 stater og fået utallige uforglemmelige oplevelser med på vejen. Denne aften kan du høre meget mere om hans rejse, hvor han blandt andet har oplevet gadekampe i sydstaterne, besøgt fangelejren i Guantanamo-bugten og været med til Hillary Clintons valgfest. Han har oplevet både hjertevarme og imødekommende mennesker, der tog ham selv og hans familie til sig, som var de ægte amerikanere, men han har i den grad også oplevet bagsiden af den amerikanske drøm.

I foredraget bliver publikum taget med gennem fire hæsblæsende år i USA’s historie, når den tidligere Hjørring-dreng beretter om sine personlige erfaringer, som også har dannet grundlag for bogen ”Da amerikanerne gik hver til sit”.

Er den amerikanske drøm nu også så lykkelig, som resten af verden går og tror?

Kom med bag facaden til et spændende og fordomsfrit foredrag. Billetter kan købes på bibl.frederikshavn.dk og koster 100 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag: ”Da amerikanerne gik hver til sit”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER