Forbedring af de turistmæssige interesser

Forbedring af de turistmæssige interesser

13. november 2017 - kl. 9:56 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Peter E. Nielsen (C).

Nordjylland har i sig selv grundlaget for at være et udpræget turistområde. Vi skal støtte og satse mere på turisme, ligesom vi skal udnytte den særlige fordel, som kommunen byder på rent turistmæssigt.

Konservative i Frederikshavn Kommune vil medvirke til, at udbuddene til turister udbygges, og vi vil arbejde for en større fælles markedsføring af Skagen- Frederikshavn og Sæby-brandet. Styrken består i en samordning af udbud, styrkelse af vore turistmæssige attraktioner og ved opgradering af fagligheden hos erhvervets medarbejdere.

Turisterhvervet er på vej til at blive vores største industri. Vi vil udvikle turisterhvervet videre, og vi Konservative vil videre ad den vej. Vi ønsker flere turister. Det får vi, hvis vi kan præsentere righoldighed i tilbuddene. Derfor vil vi arbejde på en større kapacitet med flere aktører og en større fleksibilitet især ved sæsonudvidelse, der samtidigt vil øge beskæftigelsen.

Med den nye Planlov i ryggen vil vi have undersøgt muligheden for genopbygning af Badehotellet på Grenen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forbedring af de turistmæssige interesser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER