Sæby Antenneforening holdt åbent hus

Sæby Antenneforening holdt åbent hus

12. november 2017 - kl. 8:02 - af

Lørdag holdt Sæby Antenneforening åbent hus i cafeteria og mødelokale i Sæby Fritidscenter. Dagen igennem strømmede det ind med interesserede medlemmer og gæster.

Det var muligt at få en snak med bestyrelsens 5 medlemmer, ligesom man kunne få gode tilbud på valg af kanalpakker, bredbånd m.v. Endvidere var der tilbud og rådgivning fra YouSee, Dronninglund TV Center og Dansk Kabel TV.

Det var også dagen, hvor man lancerede ny bredbåndshastighed på hele 400 Mbit/s. Hastigheden kan bestilles allerede nu, og den vil være klar til drift senest den 1. december.

Der var desuden en konkurrence, som gik ud på at gætte den samlede vægt på bestyrelsens 5 medlemmer med tøj. Indvejningen midt på eftermiddagen viste 491,7 kg, og det var der 2 medlemmer, som var ganske tæt på. Den dygtige og heldige vinder får direkte besked i løbet af mandagen.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Antenneforening holdt åbent hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER