Udlejning eller salg af Aalborgvej 93B i Sæby

Udlejning eller salg af Aalborgvej 93B i Sæby

11. november 2017 - kl. 6:34 - af

Når Økonomiudvalget mødes næste gang den 15. november, rummer 2 punkter på dagsordenen spørgsmål om ejendommen Aalborgvej 93B i Sæby.

Det ene punkt, som er et lukket punkt, vedrører et eventuelt salg, mens det andet punkt drejer sig om udlejning af en del af bygningen. Ejendommen har været udbudt til salg siden sommeren 2016, uden det er lykkedes at sælge.

Ejendomscenteret har nu modtaget en henvendelse om muligheden for leje af en del af den pågældende kommunale ejendom. Der angives et arealbehov på mellem 500 – 1.000 m2 i en periode på ca. 12 måneder. Der gives samtidig udtryk for, at det ville være fleksibelt, såfremt bygninger bliver solgt til tredjepart.

Ejendommen har tidligere været benyttet af Center for Park og Vej samt af Center for Teknik og Miljø. Det samlede areal i ejendommen er 3.371 m2, som fordeler sig på en del lagerlokaler samt administrationslokaler.

Det oplyses, at kommunen enkelte steder har udlejet lokaler, såfremt der i bygninger findes arealer, som ikke anvendes af kommunen. Der er ikke noget til hinder for, at kommunen udlejer overskydende lokaler i bygninger, som kommunen har. Det er dog en forudsætning, at lejen fastsættes til markedsleje.

I den konkrete henvendelse er der tale om leje af lagerlokale i en bygning, som er udbudt til salg. Der ønskes en afklaring af, hvorvidt Økonomiudvalget ønsker at udleje lokaler i bygninger, som kommunen ikke anvender og derfor er udbudt til salg.

I forbindelse med fastsættelse af markedslejen er denne af erhvervsmægleren foreslået/fastsat til ca. 250 – 300 kr. – dog afhængig af det samlede areal, der udlejes. Derudover bør opsigelsesvarslet ikke overstige 3 mdr.

Såfremt der på Økonomiudvalgets møde træffes beslutning om udleje af bygningslokaler til erhvervsformål, bør administrationen bemyndiges til at indgå en eventuel lejeaftale, hvor lejen fastsættes til markedslejen, og opsigelsesfristen fastsættes til 3 mdr.

Økonomidirektøren indstiller sagen til drøftelse.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udlejning eller salg af Aalborgvej 93B i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER