Indbrud i villa på Priorvang i Sæby

Indbrud i villa på Priorvang i Sæby

9. november 2017 - kl. 11:15 - af

Tyve begik i perioden mellem søndag og onsdag indbrud i en villa på Priorvang i Sæby.
Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op med et koben og stjal nogle smykker.

Hvis du ved noget om det omtalte indbrud – eller hvis du tilbydes hælervarer, så kontakt Nordjyllands Politi på 114.

Nabohjælp
Nabohjælp er en god og effektiv måde at forebygge indbrud på. Et godt forhold til din nabo kan være en hjælp både i dagligdagen og i ferien. Nabohjælp handler om at være opmærksom på hinandens boliger og holde øje med, om der sker noget usædvanligt i nabolaget. Sørg for at naboen kender ”din dagligdag”.
Læs mere her:
http://www.dkr.dk/indbrud/nabohjaelp/

En kommentar til “Indbrud i villa på Priorvang i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Indbrud i villa på Priorvang i Sæby”

  • Udover nabohjælp, kan man også lave en gruppe på Facebook. Vi har på vores vej, lavet en gruppe hvor vi skriver hvis der er nogen der skal på ferie eller bare er væk et par dage. Man kan gøre gruppen ‘hemmelig’. Gruppen kan ses af alle, men det er kun dem der er i gruppen (beboere på vejen) som kan læse hvad der bliver skrevet deri. Samtidig har vi også Nabohjælp, men i vores gruppe, bliver der skrevet mange ting. 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud i villa på Priorvang i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER