Søren Visti Jensen (SF): <br>Jeg vælger velfærd…

Søren Visti Jensen (SF):
Jeg vælger velfærd…

8. november 2017 - kl. 14:03 - af

Ovennævnte står skrevet på mine valgplakater – men udover at være et slogan og et udsagn, hvad betyder det så?

På landsplan betyder det, at SF vægter vore børns, vore svagere medborgeres og vore ældres trivsel højere end skattelettelser til mellem- og højindkomsterne.

Vi vægter humanisme højere end egoisme, og har svært ved at forlige os med et samfund hvor uligheden vokser i et tempo, der i sidste ende kan få det Danmark vi kender til at brække midt over. De der har muligheden, rager skamløst til sig, og forventer yderligere mådehold fra de der er på forskellige overførselsindkomster. Det er blevet helt legalt at sparke nedad, og det praktiseres mere og mere – også politisk.

Lokalt vælger jeg som SF´er velfærd når der skal prioriteres. Mennesker frem for asfalt, for at bruge er fortærsket udtryk.

Frederikshavn kommune har været gennem en nødvendig økonomisk hestekur som også SF har bakket op omkring – og kuren har virket. Økonomien er kommet på ret køl, og driften viser 40 mio. mere i overskud end forventet i år.

Nu er det tid at evaluere og justere. Hvor vi har strammet for hårdt, har vi nu mulighed for at lempe. Men ikke med hovsa-løsninger, og ikke kun ved at føje de der i givne situationer råber højst.

Vi skal have det kommunale personale noget mere med på råd sammen med deres respektive faglige organisationer. Og vi skal have brugerne inddraget noget mere i den daglige kommunale service. Vi skal lempe på topstyringen og finde en mere decentral måde til at styre vores servicetilbud. På skolerne, i daginstitutionerne, på plejehjemmene, i Park og Vej, osv.

Personalet og brugerne skal have ejerskabet over egen hverdag tilbage. Sådan kan vi i tider med begrænsede midler stadig skabe velfærd – den velfærd som jeg som SF´er vil vælge for det lokalsamfund jeg lever i og holder af!

Søren Visti Jensen
Byrådskandidat SF

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søren Visti Jensen (SF):
Jeg vælger velfærd…'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER