Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

6. november 2017 - kl. 10:22 - af

Spændende villa med attraktiv beliggenhed samt dobbeltgarage – Ønskes solgt nu!

Endelig kan du komme til at bo centralt i Sæby lige midt mellem skov, Sæby torv, havn og strand. Her bor du i et af byens mest eftertragtede områder, hvis charme og sjæl, sjældent er set mage. Villaen er opført i solide materialer og med dobbeltgarage lige ved døren.

Villaen er beliggende på en spændende grund med flot udsigt over området fra terrassen mod syd. I haven opholder du dig privat og ugeneret og aftensmaden kan med fordel indtages på den hævede træterrasse hvor der er et fantastisk miljø.

Her er de perfekte rammer for en velfungerende hverdag og beliggenheden egner sig perfekt til en hverdag der centraliserer sig omkring Sæby.

Villaen er klar til fremvisning. Ring 96890477 – vi står klar med nøglen.

Spændende villa med attraktiv beliggenhed samt dobbeltgarage

Endelig kan du komme til at bo centralt i Sæby lige midt mellem skov, Sæby torv, havn og strand. Her bor du i et af byens mest eftertragtede områder, hvis charme og sjæl, sjældent er set mage. Villaen er opført i solide materialer og med dobbeltgarage lige ved døren.

Villaen er beliggende på en spændende grund med flot udsigt over området fra terrassen mod syd. I haven opholder du dig privat og ugeneret og aftensmaden kan med fordel indtages på den hævede træterrasse hvor der er et fantastisk miljø.

Her er de perfekte rammer for en velfungerende hverdag og beliggenheden egner sig perfekt til en hverdag der centraliserer sig omkring Sæby.

Villaen er klar til fremvisning. Ring 96890477 – vi står klar med nøglen.

Ugens bolig – se mere her

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93003406
Type: Villa
Boligareal/kælder: 190/144
Grundareal: 890
Rum: 5
Værelser: 3
Antal plan: 2
Byggeår: 1972
Energimærke: E
Pris: 1.698.000
Ejerudgifter: 2.433

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER