Kvindelige chefer og ledere udgør 55 % i regionen

Foto: MickAnderson.DK

Kvindelige chefer og ledere udgør 55 % i regionen

5. november 2017 - kl. 0:06 - af

Alle landets regioner skal efter Ligestillingsloven indberette ligestillingsredegørelsen i ulige år. Der skal derfor indberettes i 2017. I redegørelsen skal der udelukkende redegøres for ligestilling mellem mænd og kvinder.

Regionsrådet havde oversigten til behandling på rådets seneste møde, hvor administrationens og forretningsudvalgets indstilling om godkendelse blev vedtaget. 8 medlemmer af regionsrådet deltog ikke i denne del af mødet.

Redegørelsen følger op på ligestillingslovens § 4 om, at alle offentlige myndigheder inden for deres område skal arbejde for ligestilling og indarbejde arbejdsprocesser herom. I redegørelsen skal der udelukkende redegøres for ligestilling af kvinder og mænd.

Formålet med redegørelsen er at gøre status for ligestillingsindsatsen og indsamle god praksis som inspiration til det videre arbejde med ligestilling, både indenfor personaleområdet og kerneopgaverne. Den nyeste redegørelse beskriver perioden fra 1. november 2015 til 31. oktober 2017.

Redegørelsen er opbygget i afsnit om politikker, handlinger og resultater. Dertil indeholder redegørelsen et afsnit med tabeller med fakta om kønsfordeling i regionen blandt ledere og personale fordelt på stillingskategorier.

Af redegørelsen 2017 fremgår det, at Region Nordjylland har en balanceret fordeling af kvinder og mænd på forskellige stillingskategorier, og det samme gør sig gældende i råd og udvalg.

2 ud af 3 topchefer er kvinder (svarende til 66 %). Blandt cheferne er 16 kvinder og 37 mænd (altså 30 % kvinder), mens tallene på lederniveau udgør 542 kvinder og 412 mænd (altså 57 % kvinder). Samlet på de 3 niveauer er der 55 % kvinder og 45 % mænd.

Fordeling på lederkategorier:

Kvinder Mænd Total Kvinder i %
Topchefer 2 1 3 66
Chefer 16 37 53 30
Ledere 542 412 954 57
I alt 560 450 1010 55

 

Region Nordjylland har politisk tilsluttet sig Charter for flere kvinder i ledelse. Det betyder, at man vil arbejde for og forpligtige sig til at gøre en konkret indsats for at få flere kvinder i ledelse.

Ligestilling og mangfoldighed indgår i personalepolitikkerne og i de målsætninger, der arbejdes med på alle niveauer i Region Nordjylland. Hensyn til ligestilling og mangfoldighed er dermed sikret ved ansættelse af medarbejdere og ledere i Region Nordjylland.

Redegørelsen giver efter vurdering fra Administrationen ikke anledning til, at der bør iværksættes yderligere foranstaltninger på ligestillingsområdet.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvindelige chefer og ledere udgør 55 % i regionen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER