Anders Broholm (V): <br>Tidlig indsats er en prioritering

Anders Broholm (V):
Tidlig indsats er en prioritering

5. november 2017 - kl. 11:30 - af

Dette indlæg er skrevet af Anders Broholm, Sundhedsudvalgsformand i Frederikshavn Kommune.

I Sundhedsudvalget har vi ikke bare snakket om ”tidlig indsats”. Vi har prioriteret 2 millioner til tidlig indsats for gravide og i de første leveår for børn i udsatte familier. Og vi har øget forebyggelsen i skolen og blandt unge. Vores sundhedsplejersker er blevet prioriteret. Det er jeg stolt over, vi har kunne gøre.

Nu skal vi også have prioriteret den generelle tidlige indsats. For pædagoger og lærere i dagsinstitutioner og skolen spiller en vigtig rolle for at sikre alle børn en god start på livet. Derfor har vi brug for at øge antallet af voksne blandt børnene i dagtilbuddene. Vi har brug for at sikre stabilitet og fælles udvikling i Folkeskolen.

Riget fattes penge, men arbejdet i sundhedsudvalget har vist, at hvis man vil og tør prioritere, så kan tidlig indsats blive virkelighed!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anders Broholm (V):
Tidlig indsats er en prioritering'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER