Oplev RobinSamse live i Manegen i Sæby

Oplev RobinSamse live i Manegen i Sæby

4. november 2017 - kl. 0:46 - af

To af Danmarks mest populære YouTube-stjerner gæster Manegen – Sæby Kulturhus.

Fredag den 17. november kl. 16.00 kan du møde Robin og Samrita, som nok er bedst kendt som YouTube-fænomenet RobinSamse.

Robin og Samrita beskriver sig selv som et fjollet og nørdet kærestepar, og på deres YouTube kanal følger over 187.000 abonnenter med i deres skøre hverdag, hvor de uploader videoer med alt fra blindsmagning af frysepizza, nudler og saftevand til videoer, hvor de spiller minecraft, indretter deres virtuelle hus og alt muligt andet fra deres hyggelige hverdag.

Du kan opleve RobinSamse live, når de gæster Manegen i Sæby og fortæller om deres liv som YouTubere. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til dem begge og eftermiddagen rundes af med autografskrivning.

Så skynd dig ind på bibl.frederikshavn.dk og bestil din billet allerede i dag – den koster kun 50 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev RobinSamse live i Manegen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER