Uddannelse – uddannelse og høje ambitioner

Uddannelse – uddannelse og høje ambitioner

2. november 2017 - kl. 9:07 - af

Skal Nordjylland være med i en udvikling som i andre dele af landet skal nordjyderne have uddannelserne på samme niveau som andre dele af landet og gerne bedre. Der sker ikke noget ved at have høje ambitioner. Tværtimod.

Kun hvis vi får uddannelse og efteruddannelse på et højt niveau, kan vi tiltrække de virksomheder, som vi alle er så afhængige af – som giver os mulighed for at have arbejdspladser, velfærd og velstand. Vi skal satse på uddannelse på både hårde såvel som bløde arbejdspladser og det skal ske i samarbejde med både det private erhvervsliv og offentlige enheder og kommuner. Vi skal fortsat søge at udbrede indsatsen på uddannelsesområdet, så vi når ud til alle områder i regionen.

Ligesom Danmark ikke skal trækkes skævt, således skal regionen heller ikke trækkes skævt… Den kultur vi har her i området både når det gælder de enkelte større eller mindre samfund skal vi prøve at bevare… Den kvalitet der ligger heri er værd at bevare, men selvfølgelig ikke for enhver pris…

For at leve op til de krav vi med rette kan stille til os selv, er det vigtig at vi er villige til at samarbejde på kryds og tværs. Det gælder både erhvervsliv, men så sandelig også kommuner og region. Får jeg opbakning til endnu en periode i regionsrådet, vil jeg gøre mit til at fremme denne udvikling.

Stem på Jørgen Rørbæk Henriksen.
Sæt kryds ved liste A.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uddannelse – uddannelse og høje ambitioner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER