Læge Tage Thusgaard er ikke enig med styrelsen

Læge Tage Thusgaard er ikke enig med styrelsen

1. november 2017 - kl. 14:49 - af

Som bekendt blev læge Tage Thusgaard Kristiansen nødsaget til at lukke klinikken den 18. oktober uden forvarsel, og 1.800 personer stod fra den ene dag til den anden uden læge.

På sin hjemmeside skriver han: ”Da jeg modtog besked om virksomhedsindskrænkning af mit faglige virke, med virkning fra den 17. oktober 2017, har jeg været nødt til at lukke min klinik fra den 18. oktober.

Jeg beklager dybt den ulejlighed, det har betydet for mine patienter. Den kritik jeg har modtaget fra Styrelsen for Patientsikkerhed, er jeg ikke enig i. Jeg kan ikke offentligt forsvare mig på enkelte sager, da jeg har tavshedspligt, men jeg vil gerne understrege, at jeg ikke har kendskab til patienter, der er blevet groft fejlbehandlet eller har taget skade.

I min optik er den primære problemstilling, at Styrelsen for Patientsikkerhed går mere op i dokumentation og journalføring, end i den reelle behandling af det enkelte menneske. Jeg fylder til januar 75 år, så min snarlige pension var planlagt. Men det har været svært for mig at forlade min praksis, da jeg ikke havde nogle til at tage over, og da jeg har været – og fortsat er – meget glad for mit fag.

Praksis i Sundhedshuset i Sæby bliver formentligt bemandet af en vikar, som forventes klar pr. 13. november. Jeg er ked af, efter en lang og god tid i Sæby, at jeg ikke selv er der til at sige farvel til jer. Mine patienter har altid betydet meget for mig”, slutter læge Tage Thusgaard Kristiansen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læge Tage Thusgaard er ikke enig med styrelsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER