Årets Y´s Men´s Julekalenderen kan købes nu

Årets Y´s Men´s Julekalenderen kan købes nu

1. november 2017 - kl. 8:20 - af

Den 24. oktober præsenterede Y’s Men’s Klubberne i Danmark for 40. år i træk den landsdækkende
Regions-julekalender, som nu igen sælges landet over af de uniformerede korps, skoler og flere idrætsforeninger.

Selv om det er 40. gang Y’s Men’s Julekalenderen udkommer, er den stadig en tilbagevendende glæde for mange mennesker, som ved køb af kalenderen er med til at støtte Y´s Men´s klubbernes sociale og humanitære arbejde i ind- og udland.

Køberne af kalenderen kan glæde sig over den farverige forside med karikaturtegninger af bl. a. kongefamilien, politikere og kendte personer. Forsiden er tegnet af den kendte tegner og illustrator Annette Carlsen, som er kendt for at lave satiretegninger, der kalder smilene frem.

Køber man Y’s Men’s julekalenderen, har man chance for at vinde et gavekort á 200 kr. bag hver af de 24 låger. Herudover er der mulighed for at deltage i lodtrækning om 10 ekstragevinster ved at gætte en kendt julesang, som dannes af en verselinie ved at sætte 24 bogstaver sammen fra bagsiden af lågerne.

Den samlede gevinstsum er på 125.000 kr.

Annoncørerne, EDC Jensen & Riise, Kunstner Finn Jakobsen, Kalhøj herrer/dametøj, Nordjyske Bank Sæby, Spar Nord Sæby, Søren Jensens eftf., som er på julekalenderens bagside er med til at støtte julekalenderens formål. Hovedformålet med udgivelsen af julekalenderen er, at overskuddet på godt 1 million kr. går ubeskåret til socialt og humanitært arbejde i ind- og udland.

Y’s Men’s Klubberne i Danmark er en international serviceorganisation med lokalklubber over hele landet. Klubberne har nær tilknytning til KFUM & KFUK og støtter socialt og humanitært arbejde i Danmark og uden for landets grænser.

Kalenderen bliver solgt i ca. 50.000 eksemplarer, og den sælges i Sæby af medlemmerne i Sæby Y´s Men´s club og FDF, som derved også får mulighed for at tjene en ekstra skilling til deres aktiviteter. Kalenderens pris er 35 kr., og man kan være sikker på, at skulle man ikke selv være en heldig vinder, så vil der være gevinst hver gang til dem, hvor vi kan yde økonomisk hjælp til fattige og nødlidende verden over.

Sæby Y´s Men´s Club siger tak for jeres støtte.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets Y´s Men´s Julekalenderen kan købes nu' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER