Byens store modeshow samlede mange ”Aktive Kvinder”

Byens store modeshow samlede mange ”Aktive Kvinder”

31. oktober 2017 - kl. 10:54 - af

Ikke færre end 145 var mødt op, da Aktive Kvinder Sæby afviklede deres store modeshow på Hotel Viking. Og de fik masser af inspiration til efterårets og vinterens mode.

Det blev en festlig og inspirerende aften, hvor både forretningerne, konferencieren, musikken og Hotel Viking alle gjorde et flot stykke arbejde.

Foreningens formand, Karen Drastrup, bød velkommen, inden der blev serveret en lækker tapas-anretning med efterfølgende kaffe og hjemmebagt kringle.

Selve modeopvisningen blev afviklet i to afdelinger med en kort pause. 14 forretninger – 12 lokale og to fra Frederikshavn – præsenterede den nyeste mode. Forretningerne var Anette, Mix-it, Kjolegården, Sanne C, Bella Donna, MR, Skoringen, Vinther Optik, Wiberg Strik, J.C. Fisk/Tøj, Kalhøj, Kertehuset Frederikshavn, Spar Dame Frederikshavn, Frisør Image og Frisør Rønnow.

Hver forretning havde to-tre mannequiner på catwalken ad gangen, og der var i alt tale om tre indgange, hvor hele farveskalaen med overvægt på bordeaux blev vist. Der blev først præsenteret overtøj, huer, handsker og tasker kombineret med afslappet tøj til såvel damer som herrer. Den sidste indgang bød på lidt mere festagtigt tøj til de forestående julefrokoster og -arrangementer. Som noget nyt deltog J.C. Fisk/Tøj, og det skete med et festligt indslag. Skoringen viste mange sko og støvler, mens Vinther Optik præsenterede brille-nyheder.

Formanden for Sæby Handelsstandsforening, Hans Ole Kalhøj, guidede godt og festligt igennem forløbet sammen med Brunø og datter, der leverede musikken.

Det veloplagte publikum klappede afslutningsvis mannequinerne ind til en samlet præsentation af efterårets og vinterens mode.

Aftenen igennem var der på indgangsbilletterne lodtrækning om usædvanlig mange flotte gevinster, der var sponseret dels af de deltagende forretninger, men også af mange andre af byens forretninger og pengeinstitutter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byens store modeshow samlede mange ”Aktive Kvinder”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER