Unge skuespillere på de skrå brædder i København

Unge skuespillere på de skrå brædder i København

30. oktober 2017 - kl. 8:30 - af

Kæmpestort bifald fra de ca. 400 publikummer på Bremen Teater til Sæby Scenens unge, da de onsdag aften optrådte ved et stort arrangement under overskriften “Hvad vil du med dit digitale liv?”. De unge skuespillere var hyret ind til at spille uddrag fra forestillingen “Alt er godt#Hjælpmig”.

En forestilling som de unge selv har leveret al indhold til og i to omgange optrådt med på Skovlyst. De unges optræden var på programmet sammen med andre spændende indslag som f.eks. Clement Kjersgaard, Aibhinn Keller fra Facebooks hovedkontor i Dublin, en poetry slam-kunstner, en You-tuber og interview med online-magasinet SEIN. Det hele arrangeret af UNG Forbindelse.

Det er en meget stor chance, de unge har fået og den blev grebet fuldt ud. En stolt instruktør – Margaretha Cedergren – fortæller om en fantastisk optræden, der faldt i publikum og arrangørernes smag. Det har været udfordrende og spændende at prøve kræfter med. Både at blive klar med en forestilling tilpasset arrangementet i København men også at stå på den store scene og i en sammen hæng med andre så stærke kræfter.

Den unge teatergruppe er et dramahold, som kører i et samarbejde mellem SæbyScenen og Ungdomsskolen. Således stillede Ungdomsskolen op med bus og chauffører, der gjorde det muligt at realisere turen til København.

Ud over at få lov at optræde på en scene i København var turen også en mulighed for at opleve, hvordan andre unge mennesker engagerer sig og bidrager til at sætte vigtige emner på dagsordenen.

Hjemme igen er teaterholdet på vej til at ta’ hul på en spændende opsætning, som nye interesserede stadig kan nå at komme med i. Aldersgruppen er 8. Årgang til ca. 25 år.

IMG_0162 copy IMG_0164 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Unge skuespillere på de skrå brædder i København' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger