Asger Mortensen (V): Kæmpe ros til Rene og Lars

Asger Mortensen (V): Kæmpe ros til Rene og Lars

30. oktober 2017 - kl. 0:33 - af

De to arrangører af Knæk Cancer spinning eventen i Sæby Spektrum lørdag, Rene Nielsen og Lars Nielsen, fortjener kæmpe ros og anerkendelse for hele afviklingen.

De to arrangører og hele holdet frivillige, kunne lørdag aften ringe et beløb på hele 106.000 kr. ind til Knæk Cancer 2017. Helt fantastisk.

”Jeg mødte de to arrangører søndag morgen, hvor jeg havde en Knæk Cancer kage med til dem, som tak fra Venstre Sæby-Volstrup, for en fantastisk dag. Ikke noget at sige til, de så lidt trætte ud oven på en hektisk weekend. Alle os, der her siddet på spinning cyklerne i løbet af de 12 timer eventen løb og måske var med til festen efterfølgende med god musik fra De lune Jyder, er nok også lidt trætte i dag. En fantastisk følelse af træthed.

Vi har alle fået god motion og støttet et fantastisk godt formål. Jeg håber, når arrangørerne har fået sovet ud, og fået friske kræfter, at de har mod på at gentage eventen næste år. Klap dem på skulderen når I møder dem. De fortjener det.

IMG_0795 copy

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Asger Mortensen (V): Kæmpe ros til Rene og Lars' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER