Verdensholdet vil gerne se nordjyske gymnaster

Verdensholdet vil gerne se nordjyske gymnaster

27. oktober 2017 - kl. 0:42 - af

DGI Verdensholdet vil gerne se gymnaster fra Nordjylland til udtagelsen af næste hold.

Det er 12 gang, at DGI Verdensholdet samler et hold bestående af 28 unge gymnaster. Det er muligt at søge på holdet fra 27. oktober til 26. november.
Hvad er din erfaring med frivilligt arbejde i gymnastikforeningen? Hvad er din motivation for at komme på Verdensholdet? Hvad kan du bidrage med på holdet? Det er nogle af spørgsmålene, du skal tage stilling til og svare på i ansøgningsskemaet for at komme med til udtagelsen af det næste Verdenshold.
At komme på DGI Verdensholdet er en drøm for mange gymnaster, men før ansøgningen sendes af sted, skal gymnasterne gøre sig klart, at et år som verdensholdsgymnast er fyldt med spændende oplevelser, men det er også hårdt arbejde.

Krav
For at komme på holdet skal du være fyldt 18 år senest den 31. august 2018, være aktiv i en af DGI’s foreninger, være skadesfri og i god fysisk form, deltage i et formøde og foretage en egenbetaling på dkk 35.000.

Udtagelsen finder sted i DGI Huset i Vejle i februar 2018, hvor alle ansøgere møder ind til en spændende og hård weekend, for at vise, hvad de kan. Instruktørerne for holdet Malthe Hahn, Benedikte Capion Knudsen og Maiken Meldgård Christensen er i gang med forberedelserne. Udtagelsen sker i samarbejde med DGI Verdensholdets Performance team, og dermed stærke kompetencer og masser af erfaring i forhold til at udvælge gymnasterne til næste hold.

Gymnastisk niveau
DGI Verdensholdet er det bedste hold indenfor dansk performance gymnastik. Gymnasterne skal levere det ypperste indenfor dansk gymnastik og dermed være målrettede og dedikerede.

Engagement / Frivillighed
Gymnasterne bliver ambassadører for dansk gymnastik- og foreningsliv og de kommer til at lave workshops både her i Danmark og ude i verden, så udover at være en dygtig gymnast, skal man også have engageret sig i gymnastikken. Bliver man udtaget, bidrager gymnasterne selv i form af kompetencer, virkelig mange timer, men også økonomisk, da det koster 35.000 at komme afsted med holdet.

Gør en forskel for børn og unge herhjemme:
Det er et formål at motivere børn og unge herhjemme til at bevæge sig. Derfor engagerer gymnasterne sig allerede på den første turné rundt i Danmark, hvor holdet besøger 13 danske byer med både show og en miniworkshop. Denne turné forgår i september 2018.

Den store rejse
I øjeblikket er der gang i planlægningen af den næste verdensturné og den foreløbige plan, sender holdet til De Forenede Arabiske Emirater, Taiwan, Sydkorea, Chile, Columbia, Mexico, USA og dertil 6-8 lande i Europa.
På turnéen laver holdet ca. 130 shows og 200 workshops for ca. 30.000 børn og unge. Dette beriger gymnasterne på mange niveauer og erfaringen viser, at deres kompetencer kommer godt i spil når de kommer hjem igen til glæde for både foreninger, efterskoler og erhvervslivet.

Tag med os på verdensturné som sponsor
DGI Verdensholdet har en række sponsorer og partnere, der hver især bidrager til målsætningen om at bevæge dansk foreningsliv og børn og unge ude i verden. Holdet er afhængig af en kæmpe stor frivillig indsats og af, at sponsorer og fonde støtter holdets ambassadørarbejde. Hvis du er interesseret som virksomhed, vil vi meget gerne i dialog med dig.

På sidste hold havde vi flere gymnaster fra Nordjylland og det håber vi på at få igen. Vil du vide mere om DGI Verdensholdet og hvordan man kommer med på holdet, kan du læse mere på verdensholdet.dgi.dk

En kommentar til “Verdensholdet vil gerne se nordjyske gymnaster” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Verdensholdet vil gerne se nordjyske gymnaster”

  • Det ville jeg også gerne. Vi har så mange dygtige sportsfolk i Sæby som hele tiden vinder ære og pokaler i det de deltager i, så hvorfor ikke også blive repræsenteret på dette spændende hold – håber der er nogen der tager udfordringen op.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Verdensholdet vil gerne se nordjyske gymnaster' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER