Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

25. oktober 2017 - kl. 17:30 - af

Flot landejendom med mange muligheder for hestehold, fiskeri, jagt og værksted…..

Særdeles indbydende landejendom beliggende i et smukt område ved Jyske Ås med ca. 10 minutters kørsel til Sæby og ca. 25 minutters kørsel til Aalborg.

Med en flot stald med otte hestebokse, sadelrum, fodrerum og stort lagerrum til opbevaring af hø og halm, udendørs ridebane samt marker indhegnet i mindre folde hvor hestene kan gå ind i løsdriftstalden i den ene længe er det oplagt at anvende denne landejendom til hestehold. Men de mange indendørs og udendørs kvadratmeter kan nu også bruges til meget andet end hestehold: Eksempelvis gode værkstedsmuligheder i den anden udebygning, anden form for dyrehold kan nemt udfoldes på matriklen og ca. 1,2 hektar jord støder ned til Voer Å med gode fiske- og jagtmuligheder (lodsejer). Mens familielivet får gode vilkår i det indbydende stuehus fra år 1992.

Stuehuset er grundmuret og fremstår velholdt med vandskurede vægge, gode værelser og flot udsigt over markerne mod Jyske Ås. Man kommer ind via entré med videre adgang til fordelingsgang. I denne ende af huset er soveværelse med faste skabe, lyst værelse samt stor spisestue, som har mange andre anvendelsesmuligheder for den store familie eller et hjemmearbejdskontor. Pænt lyst badeværelse med muret bruseniche i hjørnet, bordplade med dobbelt vask og hvidt skabsarrangement.

Dejligt lyst alrum med god plads til familiens daglige gøremål samt udgang til udestue / terrasse. Der er åbent forbindelse fra alrummet til køkken. I stueetagen er desuden endnu et lyst værelse og stort bryggers.

1. salen er indrettet med stor åben stue og to store værelser.

Staldbygningen og værkstedsbygningen er i særdeles god stand og indeholder begge mange muligheder.

Ejendommen opvarmes med Baxi-pillefyr fra år 2015.

Ugens bolig – se mere her

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004517
Type: landejendom
Boligareal: 220
Grundareal: 44.786
Rum: 8
Værelser: 6
Antal plan: 1½
Byggeår: 1992
Energimærke: d
Pris: 2.695.000
Ejerudgifter: 2.352

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER