Smageevent hos Tvis Køkkener i Sæby

Smageevent hos Tvis Køkkener i Sæby

24. oktober 2017 - kl. 12:59 - af

Få inspiration til efterårets lækreste frokostbord, brunch og drink, når De 5 Gaarde inviterer til smageevent den 2. november. Oplev lokale produkter fra den jysk-fynske muld – alt sammen serveret på køkkenbordet hos Tvis Køkkener i Sæby.

“Fra jord til køkkenbord” er temaet, når de to jyske producenter De 5 Gaarde og Tvis Køkkener i samarbejde inviterer til en smagfuld event torsdag den 2. november hos Tvis Køkkener i Sæby. Her kan du høre historien bag de to jyske brands, som begge dyrker kvaliteten og det gode håndværk.

Smagssanserne pirres, og der dækkes op med masser af inspiration til efterårets frokostborde og fester, når Vinspecialisten præsenterer de gode råvarer, som kommer fra den jysk-fynske muld hos De 5 Gaarde. Omgivelserne bliver de naturlige rammer for at tilberede et godt måltid – nemlig køkkenbordet i Tvis-butikken i Sæby.

“Det er oplagt at give forbrugerne mulighed for at lære flere af vores produkter at kende ved at servere dem i køkkenet. De 5 Gaarde og Tvis Køkkener har meget mere end den jyske produktion til fælles. Begge virksomheder vægter høj kvalitet, det gode håndværk samt omsorg for miljøet,” siger Martin Bjerg fra De 5 Gaarde.

Martin Bjerg vil fortælle om samarbejdet mellem de fem store gårde – Constantinsborg, Frijsenborg, Schackenborg, Gyllingnæs og Wedellsborg – og idéen om at frembringe nogle af de bedste landbrugsprodukter og forædle dem til specialiteter. Mel, honning, kyllinger, øl og gin er bare nogle af de forædlede fødevarer, som sælges under den fælles paraply De 5 Gaarde.

Gæsterne kommer også med backstage, idet Martin Bjerg vil krydre oplevelsen med historier fra de fem kendte gårde.

Køkkeninspiration
“Vi lægger op til en aften, hvor de lækre råvarer kan duftes og smages i de rette omgivelser. Derfor er temaet fra jord til køkkenbord,” siger Lotte Kristiansen, der glæder sig til at byde inden for til en smagfuld aften.

Aftenens værter har allieret sig med Vinspecialisten, der er lokal forhandler af specialiteter fra De 5 Gaarde, og de vil servere både det nemme rugbrød med sennep og det gode landbrød med sød marmelade. Tørsten kan slukkes i forskellige øl brygget på de jysk-fynske gårde og en særlig gin, som tilsat tonic nemt kan blive efterårets hit.

I løbet af aftenen kommer du også til at lære Tvis Køkkener bedre at kende, når forhandler Lotte Kristiansen fortæller om, hvordan hvert eneste køkken bliver fremstillet efter traditionsrige håndværksprincipper på fabrikken i Tvis. Køkkenbutikken viser samtidig de nyeste køkkener og de aktuelle trends som træ, farvede fronter og nye åbne reoler.

Eventen foregår hos Tvis Køkkener, Lotte Kristiansen i Sæby, som også står for tilmeldinger på lotte@trierinterior.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smageevent hos Tvis Køkkener i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER