Der var arbejdsdag i Nellemanns Have

Der var arbejdsdag i Nellemanns Have

24. oktober 2017 - kl. 0:01 - af

Perfekt havevejr! Overskyet og lunt. Slet ikke som det varslede sure vejr med regn og blæst, som vejrguderne havde lovet under den årlige arbejdsdag i Nellemanns Have. Det var de 19 havevenner glade for, da de skulle i gang med dagens arbejde. En ny mand havde taget imod deres invitation og var mødt op, og også det var de meget glade for, så de bød hjertelig velkommen til Lars og håber, han vil falde til i deres forening.

Dagens arbejde bestod i at fjerne græs under æbletræerne og at klippe lærkehækkene. Foreningen har længe haft et stort ønske om at få fjernet græs rundt om æbletræerne, for at give træerne bedre levevilkår. Men opgaven har syntes uoverskuelig med over 1.000 træer og arbejdsdage på fire timer pr. uge, hvor de frivillige også skulle passe resten af haven.

Lørdag var der heldigvis samlet en ordentlig flok, så nu skulle det være. Uden at have tal på, hvor mange træer, der blev ordnet, kan det konstateres, at godt begyndt er halvt fuldendt. Nu ser det ikke så uoverskueligt ud, så mon ikke de når hele paradishaven rundt i løbet af de kommende måneder?

Som frivillig i haven, var det som sædvanligvis Lone, der havde tryllet den lækreste frokost frem.

Igen en dejlig dag blandt glade og aktive havevenner, og der er fortsat plads til flere. Så kom blot og vær med, de mødes på torsdag kl. 9.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der var arbejdsdag i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER