SparV inviterede på biograftur i efterårsferien

SparV inviterede på biograftur i efterårsferien

20. oktober 2017 - kl. 0:57 - af

Sparekassen Vendsyssel var torsdag formiddag vært ved en tur i biffen for 170 børn og forældre. Der var dømt hygge med god tegnefilm, nærmere bestemt “Den Kæmpestore Pære”, og selvfølgelig popcorn.

Der var tale om et arrangement for Sparekassen Vendsyssels kunder fra afdelingerne i Sæby og Frederikshavn i alderen 6-9 år, som efter først-til-mølle princippet kunne få lov at få billetter til dem selv og deres forældre. Billetterne var revet væk, og ventelisten var lang, så mon ikke næste forestilling bliver med mere end en enkelt sal. Der er i hvert fald bred enighed om, at det ikke er sidste gang, de små også bliver tilgodeset.

Sparekassen Vendsyssel takker de deltagende for en hyggelig formiddag og ønsker alle en fortsat god efterårsferie.

IMG_0766 copy

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SparV inviterede på biograftur i efterårsferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER