Flertal for at afskaffe den udskældte 25 års regel

Flertal for at afskaffe den udskældte 25 års regel

20. oktober 2017 - kl. 13:08 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Steen Jensen, Byrådskandidat for Socialdemokratiet.

Som formand for Folkeoplysningsudvalget og kandidat til det kommende byråd kan jeg naturligvis kun glæde mig over, at det her på falderebet tilsyneladende lykkes at samle flertal for at afskaffe den udskældte 25 års regel.

Jeg vil appellere til Kultur- og Fritidsudvalget om at gøre det på en økonomisk ansvarlig måde.

Som jeg tidligere har nævnt, vil afskaffelsen af 25 års reglen på nuværende tidspunkt koste Folkeoplysningsudvalget omkring 7,5 mill. kroner.

Bliver der tale om en total afskaffelse, vil man kunne imødese, at mange foreninger, som laver folkeoplysende virksomhed til gavn for borgere over 25 år i kommunen, men som i dag ikke søger tilskud på grund af 25 års reglen, vil komme på banen.

Det vil dermed ramme Folkeoplysningsudvalgets budget endnu hårdere. Eventuelt kan man i første omgang undlade at ”straffe” foreninger for at have medlemmer over 25 år. For mig er det vigtigt, at pengene ikke kommer til at gå fra arbejdet med børn og unge.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flertal for at afskaffe den udskældte 25 års regel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER