Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

19. oktober 2017 - kl. 6:58 - af

Virkelig flot og meget unik liebhaver ejendom “ROSENSHAVE” beliggende nær Sæby med kun ca. 35 minutters kørsel til Aalborg, ca. 10 minutter til Sæby og 15 minutter til Frederikshavn.

Her er en ejendom med virkelig god arrondering, god jagt og ugenert beliggenhed. Ejendommen er utrolig smukt beliggende med flot udsigt over bl.a. egne marker og enge i et utroligt flot og kuperet landskab, samtidig har man nord for ejendommen 7,3 ha nyere etableret fredsskov højt beliggende med mange stier, åbne ager/græsarealer omkring og smukt skovbryn mod øst.

Man ankommer til ejendommen på den store præsentable gårdsplads, fra gårdspladsen præsentere ejendommen sig utrolig flot med sin store flotte hovedbygning opført i 2008 på hele 296 kvm. bolig opført i meget kvalitetsbevidste materialer. Desuden er her utrolig flot sidebygning på 163 kvm. opført i samme klassiske stil som hovedbygningen med gulvvarme, stor dobbelt garage på 71 kvm.

Fra garagen er her store indvendige foldedøre med adgang til stor jagtstue/gildesal så garagen kan inddrages til gildesalen. Tilknyttet jagtstuen er her stort rummeligt køkken og nydeligt badeværelse. Fra garagen har man desuden trappe til meget stort loftsrum som er forbedt til at udnyttes erhverv.

Vest for garagen har man stor og meget højloftet lade på 378 kvm. med stor port. Dele af laden er forberedt til hestebokse og 17 kvm er indrettet med opvarmet værksted.

Opvarmningen for hele ejendommen klares med jordvarme og der er oplagt et 6 kwh solcelleanlæg på laden.

Hovedbygningen er med gulvvarme i hele stueplan, indrettet med flot lyst bryggers, flot og stort rummeligt gennemgående køkken/alrum med klinkegulv, køkken mod gården og spiseafdeling mod den flotte og velanlagte have hvor man har direkte udgang til terrassen via dobbelt franske havedøre.

Fra alrummet har man dobbelte franske døre til rummelig stue med trægulv, hall med trappe til 1 sal, soveværelse, kontor/værelse samt flot lyst badeværelse med brus. 1 sal som er meget rummelig er indrettet med stort repos/stue med udgang til balkon mod gården, 2 meget store gavlværelser, værelse samt stort flot badeværelse med brus og kar samt disponibelt rum.

EN HELE ENESTÅENDE OG UNIK EJENDOM FOR DEN ABSOLUT KVALITETSBEVIDSTE KØBER.

Ugens bolig – se mere her

Mægler: Martin Riise
Sagsnr. 93004465
Type: Boliglandbrug over 10 ha
Boligareal: 296
Grundareal: 285.644
Rum: 7
Værelser: 5
Antal plan: 1½
Byggeår: 2008
Energimærke: B
Pris: 6.975.000
Ejerudgifter: 1.782

 

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER