SF: vi vil have fritidsklubber i Frederikshavn kommune

SF: vi vil have fritidsklubber i Frederikshavn kommune

19. oktober 2017 - kl. 8:54 - af

Klubberne er hjerteblod.
I Frederikshavn kommunes kamp for at undgå at komme under administration har vores fritidsklubber, som er en ”kan opgave”, været under massiv økonomisk pres.
Da bomben om , at kommunerne selv skulle finansiere skolereformen faldt, betød det , at skoledagene blev længere , og klubtilbuddene blev kortere. Kort sagt pengene blev ført fra klubberne over til skolerne.
Dette var meget logisk! På papiret! Det har vist sig , at virkeligheden er anderledes, hvilket den tit er, når den omhandler mennesker og ikke matematiske systemer.
Børnene har fået flere timer, men ikke på de samme dage på de forskellige skoler og afdelinger. Derfor oplever klubberne , at der fortsat kommer børn tidligere end kl 14:36, som var det tidspunkt, der stod i regnearket.
I SF er vi stolte over , at vi i kommunen fortsat har sådanne klubtilbud til vores børn, et tilbud som mange andre kommuner på vores størrelse ikke har længere. Vi er godt tilfredse med , at det lykkedes Børne – og ungdomsudvalget at tilføre klubberne et beløb , så man kan kompensere for den reelle åbningstid klubberne har i virkeligheden.
Hvis det står til SF , SKAL vi fortsat have klubtilbud i Frederikshavn kommune.

Christina Lykke
SF Frederikshavn kommune

Sendt fra min iPhone

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SF: vi vil have fritidsklubber i Frederikshavn kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER