Mogens Brag: Lad os fjerne 25-års reglen nu

Mogens Brag: Lad os fjerne 25-års reglen nu

19. oktober 2017 - kl. 6:30 - af

Der er skrevet en del den sidste tid om 25 års-reglen på foreningsområdet.
Og lad mig slå fast – Venstre medvirker gerne til at fjerne 25-års reglen.
Fjernelse af den forkætrede regel har længe været på min dagsorden og til trods for svigtende hukommelse rundt omkring, så har vi i udvalget flere gange debatteret og regnet på afskaffelse af reglen, ligesom vi har været i dialog med paraplyorganisationer og foreningsliv om det. Hver gang er det strandet på økonomi – at det ville koste 7-8 mio kr, som ville gå fra de unge under 25 år.

Det har tidligere gjort det til en svær politisk beslutning, men jeg forstår, at socialdemokratiet nu er villige til at se på en løsning – “efter valget”…
Det glæder mig selvfølgelig for så er der et flertal sammen med Venstre – jeg vil blot foreslå, at vi gør det nu. Lad os sætte det på dagsordenen ved det kommende KFU-møde d. 8. november og få en aftale og et forløb beskrevet. Det vil da være fjollet at nøle, når vi tilsyneladende er enige om målet.

Mvh. Mogens

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mogens Brag: Lad os fjerne 25-års reglen nu' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER