Foredrag: Sådan blev jeg en rigtig vinder

Weltklassebillede-Rikke Nielsen

Foredrag: Sådan blev jeg en rigtig vinder

18. oktober 2017 - kl. 6:36 - af

Rikke Nielsen er tidligere professionel håndboldspiller, men er i dag en engageret og dygtig foredragsholder, der bevæger og inspirerer publikum over hele landet med sin personlige og gribende livshistorie og sit arbejde for udviklingshæmmede børn.

Siden hun stoppede sin karriere som professionel håndboldspiller, har Rikke Nielsen dedikeret sit liv til at hjælpe udviklingshæmmede børn. Hendes egen datter Magda er født med Downs syndrom, og sammen har de skabt håndboldholdet Kidz for udviklingshæmmede børn.

Kidz – et håndboldhold
Rikke startede holdet, fordi hun savnede et fritidstilbud til datteren. Heldigvis var det ikke kun Rikkes familie, der manglede et hold til deres barn, det gjorde mange andre i Aalborg og omegn også. Kidz-holdet blev til i et samarbejde med I.H. Aalborg og Nøvling IF og består i dag af 40 børn.

Rikke Nielsen hjælper børn med indlæringsvanskeligheder, så de gennem håndbolden opnår en følelse af succes og vindermentalitet. De lære, at det uperfekte er perfekt. – Det er altafgørende for de handicappede børn, at de får en tro på dem selv, selvom de er mere udfordret end andre, forklarer Rikke.

Et sandt mirakel
Selv har Rikke Nielsen oplevet modgang i livet, med en kræftknude i halsen, der skulle opereres væk, før hun blev rask, og et barn født med Downs syndrom.

Efter en operation blev Rikke Nielsen erklæret rask, og derefter viede hun sin tid til sit livs projekt: Kidz.

Hør Rikke Nielsen fortælle sin personlige historie om at stå på mål for flere slag end de fleste, om hvordan det, der umiddelbart lignede livets største nedtur, endte som et sandt mirakel. Et motiverende foredrag ud over det sædvanlige, som vil inspirere klubber, foreninger, forældre og frivillige ildsjæle.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Sæby Handicapgruppe og Idrætskoordinatoren i Frederikshavn Kommune.

Manegen – Sæby Kulturhus. tirsdag 24. oktober, kl. 19.

Billetterne kan du køber på bibl.frederikshavn.dk eller ved at henvende dig på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag: Sådan blev jeg en rigtig vinder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER