Børnegudstjenester i Albæk-Lyngså kirker

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Børnegudstjenester i Albæk-Lyngså kirker

17. oktober 2017 - kl. 0:07 - af

Den første var allerede 27. september i Albæk kirke, hvor omkring et halvt hundrede børn og voksne deltog. I efteråret er der planlagt endnu to af slagsen, og den første finder sted i Lyngså kirke onsdag 25. oktober.

Den næste finder sted i Albæk kirke onsdag 29. november.

Børnegudstjenesterne starter altid 17.00 i kirkerne, og her er alle velkomne til en børnevenlig gudstjeneste med både friske børnesange og salmer, som bliver sunget sammen med kirkens børnekor K. I. K. under ledelse af Dina Flyvbjerg Ledet. Herunder er der også bibelfortællinger og skuespil for alle aldre.

Efter gudstjenesterne serveres et måltid mad i Lyngså kirkehus, som er gratis for alle fremmødte børn, mens voksne må betale, den formidable sum af kr. 20 – for at blive mæt.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnegudstjenester i Albæk-Lyngså kirker' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER