Sæbygaardskolens 9. klasser styrede Skolernes Motionsdag

????????????????????????????????????

Sæbygaardskolens 9. klasser styrede Skolernes Motionsdag

15. oktober 2017 - kl. 11:23 - af

9. klasses eleverne stod sammen med lærerne Tue Gjedsted og Anja Hyllested for en anderledes og spændende Skolernes Motionsdag.

Eleverne fra 5. til 8. klasse var delt op i 18 hold, som konkurrerede mod hinanden i løbet af dagen. Da holdene var delt op på tværs af klasserne, var dagen også med til at styrke fællesskabet ved siden af den ekstra motion.

Der blev konkurreret i fodtennis, basket, madrasstafet, rundboldfodbold, capture the flag, finsk volleyrundbold, fodboldbowling, quidditch, og forhindringsbane. 9. klasserne stod ved posterne og styrede konkurrencerne.

Vinderholdet blev Morten Sort Pedersens hold.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygaardskolens 9. klasser styrede Skolernes Motionsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER