Sogneaften med Provst Emeritus Ole Dybro

Sogneaften med Provst Emeritus Ole Dybro

14. oktober 2017 - kl. 11:33 - af

Tirsdag den 24. oktober kl. 19.30 er der sogneaften i Volstrup Graverhus

på Fredborgvej 2. Her vil Provst Emeritus Ole Dybro fortælle om Martin Luthers liv.
Ole Dybro, som tidligere har været provst og sognepræst i Hjørring, har brugt en stor del af sit liv til at forske i reformatoren Martin Luthers liv og tænkning, så han har om nogen en stor viden om Luther.
Ole Dybro kommer og fortæller levende og engageret om Martin Luthers udvikling fra skræmt munk til ilter reformator, og han kommer ind på, hvorfor det stadig er interessant at beskæftige sig med Luther, da hans virke har haft stor indflydelse på, hvordan vores samfund er i dag.
Der er gratis adgang.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sogneaften med Provst Emeritus Ole Dybro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER