Efterårsferie og hekserier i børnebiblioteket

Efterårsferie og hekserier i børnebiblioteket

13. oktober 2017 - kl. 8:27 - af

Måske kender du den gode heks Tusnelda fra Disney, som fra tid til anden arbejder sammen med Madam Mim og Hexia de Trick. I uge 42 kan du selv være med til en helt masse hekserier, sjove rim- og remser, hekseperleplader eller lave din egen heksehat og tryllestav. Så frem med kost og heksehat – vi skal være kreative og quizze.

Ingen heks uden hat! Lav din egen heksehat, så du kan blive klædt på til magi. Pynt din hat med koldblodige katte, ækle edderkopper, drabelige dræberøjne eller måske en række rædselsfulde regnorme. Valget er dit, og kun din indre magi sætter grænser. Hvis der er ekstra magi i dig, kan du også lave din egen tryllestav ud af krogede grene, amuletter og mystiske fjer. Det er på Frederikshavn Bibliotek 17. oktober, kl. 10-13 og på Sæby Bibliotek 19. oktober, kl. 10-12. Henvender sig til aldersgruppen 3-11 år.

Hekserier med perler
Spidse hatte, ækle øjne, tryllestave, snotklatter, sorte katte, spindelsvæv og andre ækle sager. Hvad skal du lave, når vi laver de sejeste, ækleste og sjoveste hekse-perleplader på lokale biblioteket? – Tag din hekse-mormor med under armen eller dine veninde-heks, lyder opfordringen, og I må meget gerne tage jeres heksetøj på, mens I sidder og kreahygger. Perler og plader er klar på Skagens Bibliotek 16. oktober, kl. 10-13, på Sæby Bibliotek 17. oktober, kl. 10-14 og på Frederikshavn Bibliotek 19. oktober, kl. 10-13. Aldersgruppen er fra tre år.

På Ålbæk Bibliotek kan du også lege med perler tirsdag 17. oktober, kl. 16-17. – Vi finder stedet og tiden til at hygge sammen over de flotte farver, lyder det fra børnebibliotekaren. Invitation til at lave dit eget armbånd gælder både piger og drenge i alderen fra 3-12 år.

Parkèr kosten
En rigtig heks flyver på sin kost, det har biblioteket også tænkt på. – Vi har lavet en p-plads til din kost, mens du laver din egen fantasifulde – og måske lidt uhyggelige – uro med festlige, flyvende hekse, fortæller børnebibliotekarerne, der hjælper med at blive flyvende på Frederikshavn Bibliotek 20. oktober, kl. 12-14. For alle arrangementerne gælder, at der er fri entré – du skal bare møde op!

Hvad ved du om hekse?
På alle kommunens biblioteker er der i hele uge 42 en Hekse-quiz. Test dig selv, hvad ved du om hekse? Findes de i virkeligheden? Er de søde eller dumme, er de gode eller onde? Find de rigtige svar og deltag i konkurrencen om at vinde nogle virkeligt ulækre præmier.

HUSK også, at vi har en rigtig hekseforestilling, når Den rare Heks Esmeralda kigger forbi og tryller på Sæby, Frederikshavn og Skagens Bibliotek 16. og 17. oktober. Billetter til den forestilling finder du på bibl.frederikshavn.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterårsferie og hekserier i børnebiblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger