Lørdag indbød Sysselklubben til reception

Lørdag indbød Sysselklubben til reception

12. oktober 2017 - kl. 9:18 - af

Sysselpigerne bød velkommen til dagens reception, som var i anledning af klubbens 50 års jubilæum.

Mandagsklubben, som Sysselpigerne er en del af, holder til i Musikkorps Sæbys lokaler i Skolegade, og selvfølgelig var musikkorpset mødt op for at spille lidt for klubben. Borgmester Birgit S. Hansen holdt tale, og kom med en lækker kurv med flasker og sødt. Også Ingeborg Kjærgaard, som er en af brugerne, holdt tale og overrakte en dirigentklokke samt 8 bordflag og en flot buket blomster til Sysselpigerne.

Der var mødt sponsorer og en del Sæby borgere op samt selvfølgelig de faste mandagsbrugere. En fantastisk stemning, som kun blev bedre, da Hans Ole Kalhøj satte sig til klaveret og spillede, mens Søren Isaksen, som er tidligere Sysselklub medlem, sang “To hvide liljer og en knækket søjle”, imponerende at han kunne huske alle 7 lange vers, det høstede han stort bifald for.

Om aftenen var der middag for mandagsbrugerne, hvor to fra Hyggeklubben Edel og Birgit var i køkkenet, så Sysselpigerne kunne feste med. Her spillede Helge Wittrup på klaver til sang og underholdning, så alt i alt en festlig og mindeværdig 50 års fødselsdag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lørdag indbød Sysselklubben til reception' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER