Biblioteket har teater for de yngste i efterårsferien

Biblioteket har teater for de yngste i efterårsferien

12. oktober 2017 - kl. 8:22 - af

Bibliotek og Borgerservice inviterer til hele to teaterforestillinger for det yngste publikum. Heksen Esmeralda gæster tre biblioteker mandag og tirsdag i uge 42. Fredag og lørdag er der to forestillinger i Frederikshavn og Sæby med titlen ”David og Goliath”.

Hvis nu man skal møde en heks for første gang, så er det godt, at det er en rigtig rar en af slagsen, og det er heksen Esmeralda. Hun er 102 år gammel og vældig sød, og så kan hun trylle. I sin oldemors kiste har Esmeralda en masse trylleting, og med hjælp fra sin ”kat” Daisy tryller Esma (som er hendes kælenavn) med levende dyr.

Ingredienserne er tudsetis og drengespyt, men det kan vel godt forveksles med ørevoks og næsehår? Det går ikke altid helt som Esmeralda har planlagt, så hun får brug for hjælp undervejs. Sammen med Esmeralda bliver børnene hvirvlet ind i en herlig hekseverden, hvor rotter, slanger og flagermus trylles frem og tilbage med gys og grin.

Der er lagt op til en herlig og ufarlig hekseforestilling med teater Los Ninos. Mandag 16. oktober, kl. 10, på Sæby Bibliotek og kl. 13, på Frederikshavn Bibliotek samt tirsdag 17. oktober, kl. 13, på Skagens Bibliotek.

Der er ingen aldersbegrænsning, men velegnet fra 2-10 år. Billetterne finder du på bibl.frederikshavn.dk eller ved at henvende dig på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid.

David og Goliath
Er fortællingen om den lille hyrdedreng, der overvinder en stor kæmpe kun ved hjælp af sin slynge. Selv om David er en god hyrde, der passer sine får, bliver han hånet af sine brødre, fordi han hellere vil spille harpe og synge end at slås. Men David kan noget andet. Han har indføling og omsorg og er ikke bange for at forsvare dem, der bliver forfulgt og hånet, uanset om det er vildfarne får eller en fortvivlet konge.

Opleve dukketeaterforestillingen, som i Teater Svanens udgave er en både spændende, actionfyldt og humoristisk oplevelse på tværs af sprog og baggrund. Forestillingen er dramatiseret og instrueret af den kendte og prisbelønnede børnebogsforfatter Josefine Ottesen.

Teater Svanen kommer på Frederikshavn Bibliotek, fredag 20. oktober, kl. 10 og i Manegen – Sæby Kulturhus, lørdag 21. oktober, kl. 10. Målgruppen er børn fra 4-10 år, men resten af familien kan sagtens kigge med. Billetterne finder du på bibl.frederikshavn.dk, eller ved at henvende dig på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Biblioteket har teater for de yngste i efterårsferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger