Forældre tog bestik af Ungdomsklubben

Forældre tog bestik af Ungdomsklubben

11. oktober 2017 - kl. 11:20 - af

Forældrerådene i Torslev Skoles 4. klasser havde torsdag eftermiddag inviteret til besøg i Østervrå Ungdomsklub. Formålet var at både børn og forældre kunne få et kig ind i de nye lokaler i Østervrå Idræts- og Kulturcenter.

Der blev rigtig gået på opdagelse torsdag eftermiddag i Østervrå Ungdomsklub, hvor alle elever fra 4. A og B var på besøg. Der blev spillet både i rummet og på PC’erne, hvis der ikke lige blev slået et slag op i baren, hvor Mona stod klar til at servicere.

Det var de to forældreråd, der havde taget initiativ til besøget, og leder af ungdomsklubben Brian Christoffersen var straks klar til at stille op. – Vi har arrangeret den her dag for at flere skal få kendskab til de muligheder, der er i ungdomsklubben, forklarede forælder Ann-Kristine Strandridder, det er ikke alle børn, der færdes lige meget i idrætscentret, og så var det nærliggende også at inviterer forældrene til en kop kaffe, så de også kunne se de lækre nye lokaler.

Forældrebestyrelsens medlemmer er helt enige om, at de nye lokaler er rigtig godt placeret. – Det er en store fordel, at det er sammen med andre aktiviteter, samtidig med, at der altid er personale i hallen, når børnene færdes på området, understregede Bente Grøntved.

Tirsdag og onsdag
Børnene fra 4.-6. klasse kan kommer i Ungdomsklubben tirsdag og onsdag aften, hvor de har et frirum til at hygge med kammeraterne, spille spil, snakke og købe lidt snacks.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forældre tog bestik af Ungdomsklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER