Skal Sæby Speedway Klub være Årets Forening?

Skal Sæby Speedway Klub være Årets Forening?

10. oktober 2017 - kl. 10:42 - af

Årets Forening vinder 150.000 kroner. Udover Årets Forening bliver 16 andre præmieret med hhv. 50.000, 20.000 eller 10.000 kr. De 17 bedst placerede går videre til juryen, der finder årets forening.

Sæby Speedway Klub er en nystartet klub, der VIL have speedway tilbage til Sæby. De kæmper sammen med bilklubben og motor Cross klubben om, at bevare den gamle motorbane, og de tror på, at det er muligt at bevare det store sammenhold, det gode kammeratskab og selvfølgelig den store betydning det har for lokalsamfundet, at de unge mennesker har et sted at udfolde deres lyst og passion for motorløb.

Hjælp Sæby Speedway Klub med at vinde
Synes du også, Sæby Speedway Klub har fortjent at vinde, kan du hjælpe med at skaffe endnu flere stemmer. Her er nogle idéer til, hvordan du kan hjælpe.

På siden, støtdelokale.nu kan du udskrive plakater og flyers, der opfordrer andre til at gå ind og stemme på din lokale favorit. Du kan også downloade et nyt coverbillede til Facebook og bruge nettet til at skaffe flere stemmer. Med andre ord kan du lave din egen lille valgkamp og hjælpe din favorit med at blive Årets Forening. Afstemningen løber til og med d. 12. november 2017.

Den endelige vinder af Årets Forening findes af en jury, hvor juryen vurderer det samlede billede af foreningen – dvs. både antal stemmer, begrundelsen for nomineringen og foreningens rolle i lokalsamfundet.

Juryens medlemmer er:

– Jan Schouby – Chefredaktør Aarhus Stiftstidende

– Julianne Elander – Roer

– Claus Wistoft – Borgmester, Syddjurs Kommune

– Gert Eg – Associeret Partner, Skov Advokater

Små foreninger har også en god chance
For at komme i betragtning hos juryen skal der samles stemmer. Men alle foreninger skal have en fair chance – ikke kun de store foreninger med mange medlemmer – hvorfor placeringen baseres på 1) antallet af stemmer (vægtning 50 %), men også på 2) antallet af stemmer pr. medlem (vægtning 50 %). Af samme grund skal man kunne dokumentere antallet af medlemmer. Har en forening under 25 medlemmer, kan man stadig deltage, men i udregningen af stemmer pr. medlem, runder de op til 25 medlemmer. De 17 bedst placerede foreninger går derefter videre til bedømmelse af juryen og er samtidig med i kampen om en af ovenstående præmier.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal Sæby Speedway Klub være Årets Forening?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER