Kanon start på Sjov Fredags nye sæson

Kanon start på Sjov Fredags nye sæson

10. oktober 2017 - kl. 8:56 - af

Sæby Fritidscenter sydede fredag aften af 400 glade børn fra 1. til 6. klasse. De havde mulighed for at deltage i floorball, skydning, dans, leg, fodbold, ansigtsmaling, redskabsbaner, rulleskøjteløb og badminton. Efter to timers aktivitet var der klassekonkurrencer.

Som sædvanlig var der 6 klassekonkurrencer. Aftenens aktiviteter var sprint, kravleræs, rullebrætræs, stafetløb, højdespring og bottleflip. Da to af konkurrencerne var holdkonkurrencer, var der denne aften mange vindere. Følgende elever vandt: 1.kl. Anne Sørensen, Benjamin Kristensen. 2. kl. Tobias Friis, Tit Kaptain, 3. kl. Klara Frederiksen, Chili Thomsen, Rasmus Mathisen. 4. kl. Simone, Olivia, Josephine, Marie, Karl Emil, Phillip, Jonas, Rasmus. 5. kl. Jasmin Slemming og Rasmus Bomholt. 6. kl. Natasja Stallknecht, Gustav Nielsen.

Næste Sjov Fredag er den 10. november. Se www.SIK80.com. Formanden for Sjov Fredagsudvalget Jon Andersen, var meget tilfreds med aftenens forløb.

Sjov Fredag 2017

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kanon start på Sjov Fredags nye sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER