Indbrud i villaer i Hørby og Agersted

Indbrud i villaer i Hørby og Agersted

9. oktober 2017 - kl. 16:23 - af

I Hørby kom en familie søndag den 8. oktober hjem til et indbrud i deres villa. Familien havde et vagtfirma tilknyttet, som havde afdækket en ødelagt rude i et vindue i et gæsteværelse. Tyvene havde ikke fået noget med sig.

I Agersted havde tyve også været på spil i en villa i tidsrummet fredag den 6. oktober kl. 15.30 til søndag den 10. oktober kl. 17.30. Et vindue var blevet brudt op med koben og havde tjent som både ind- og udgang for tyvene. Udbyttet var kontanter.
Nabohuset havde fået samme tur i næsten samme tidsrum. Her var køkkenvinduet brudt op, en bærbar computer var blevet stjålet fra et skrivebord, og tyvene havde forladt huset via hoveddøren.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud i villaer i Hørby og Agersted' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER