Foredrag: 500 år siden reformationen…

Foredrag: 500 år siden reformationen…

8. oktober 2017 - kl. 13:12 - af

Reformationsbevægelsen var den hændelse, hvor den protestantiske kirke blev dannet. Reformationen to udgangspunkt i Wittenberg i Tyskland, hvor den tyske munk Martin Luther i 1517 rejste en voldsom kritik af den katolske kirkes afladspraksis med sine 95 teser, som han slog op på kirkedøren.

I den anledning har der i Lyngså kirkehus været afholdt en del møder om emnet ”Reformationen”, og torsdag 19. oktober 19.00 afholdes endnu et med Kurt Ettrup Larsen som fortæller.

Professor dr.theol. Kurt Ettrup Larsen er en meget levende og underholdende fortæller med stor faglig viden.

Professoren vil berette om Luthers liv, og hvilken betydning reformationen fik for den protestantiske tænkemåde. Ligeledes vil foredraget komme til at handle om, hvad det betyder at være en luthersk kirke i dag.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag: 500 år siden reformationen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER